A sminktetoválásról általánosan

Minden sminktetoválást hosszú évekig viselünk, ezért a legfontosabb, hogy csak olyan szakemberrel végeztessünk el sminktetoválást, akit előzőleg megismertünk, és meggyőzött tudásával referenciáival arról, hogy a lehető legjobb kezekbe helyezzük tartós szépségünket, hisz nagy különbség lehet egy-egy sminktetováló tudása és tapasztalata között, ezáltal az elvégzett munka minősége és tartóssága között.

Sminktetoválás Centrumomban maximális felkészültséggel, a létező legjobb technikai feltételekkel segítek Önnek abban, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb sminktetoválást, ami kiemeli arca szépségét vagy segít korrigálni azokon a formákon amivel elégedetlen.

Ha fél a fájdalomtól – bár vendégeim nagy része úgy távozik, hogy rosszabbra számított - a száj és szemtetoválás készítésekor lehetőség van, külön díjazás ellenében orvos által beadott érzéstelenítő injekció igénybevételére. Egyéb tetoválás készítésekor, helyi érzéstelenítést alkalmazok.

Minden alkalommal, a sminktetoválást megelőzően egy személyes konzultációra várom. Ekkor megismerjük egymást, és megbeszéljük, hogy Ön milyen sminktetoválást szeretne, mik az elképzelései. Én elmondom Önnek, hogy ezt milyen technikákkal, milyen szín illetve formai lehetőségekből lehet megvalósítani, és ezt be is rajzolom Önnek. Ha szeretné, le sem kell törölnünk a berajzolt formát, így távozás után, otthoni körülmények között is megnézheti a sminktetoválásának tervét, és azoknak is megmutathatja, akiknek a véleménye fontos az Ön számára, így valóban jó döntést hozhat. Ha Önnek meglévő sminktetoválása van, akkor is szükséges a konzultáció, mivel annak állapotát, formáját látnom kell, illetve, hogy az Ön által elképzelt sminktetoválás megvalósítható-e. A konzultáció során még megmutatom Önnek a sminktetováló gépet, elmondom a tetoválás folyamatát, az esetleges kizáró körülményeket, a sminktetoválást megelőző, illetve az azt követően betartandó szabályokat ahhoz, hogy a sminktetoválása tartós és szép legyen. Válaszolok az Önben megfogalmazódott, a sminktetoválással és a felkészültségemmel kapcsolatban felmerült minden kérdésére.

Ha Ön a konzultáció után úgy dönt, hogy megbízik a felkészültségemben és a szakmai referenciáim meggyőzték arról, hogy velem készítteti el a sminktetoválását, akkor már csak egy teendője van, szabaddá tenni magát a személyesen vagy telefonon egyeztetett időpontra.

A sminktetoválást követő 30-90. nap között egy korrekcióra várom vendégeimet. Ilyenkor a sminktetoválásának teljes átvizsgálása történik, az esetleges formai és színbeli eltéréseket korrigálom. Úgy gondolom, hogy a korrekcióra mindenképp szükség van, még akkor is, ha Ön úgy látja abban a pillanatban, hogy tökéletes a sminktetoválása, akkor is szükséges, hiszen egy szakember szeme esetlegesen olyan apró eltérést is észre vesz, amit egy laikus nem láthat, csak több hónap vagy év múltán válna láthatóvá az Ön számára is. A korrekció hiánya az Ön sminktetoválásának tartósságát csökkentheti. És még egy fontos szempont: dupla annyi pigment, dupla ideig fog tartani! A sminktetoválást követő 90. napig elvégzett korrekció az Ön számára díjmentes, az ezt követő időpontokban viszont csak térítés ellenében tudom elvégezni.
Szem, száj, szemöldök, és orvosi tetoválás.